Tvořit nové věci - Beránek, Josef, 1968- (Vyšehrad, 2023)
Rozhovor s knězem a psychoterapeutem Petrem Glogarem, organizátorem manželských setkání a vedoucím skupin mužské spirituality, kde se inspiroval prací amerického františkána Richarda Rohra.