Štěstí po česku : 42 způsobů, jak být v téhle zemi v pohodě - Tesař, Milan, 1964- (Mladá fronta, 2023)
Dvaačtyřicet úsměvných zamyšlení nad specifickými českými "specialitami", které snad někomu přinášejí štěstí. Jak vypadá české hygge a kde všude nacházíme radost? Odpovědi se skrývají v tom, co milujeme. Houbaříme, pejskaříme, grilujeme, luštíme a děláme mnoho dalších věcí, nad kterými občas jiní ohrnují nos. Známý novinář Milan Tesař napsal čtyřicet dva laskavých fejetonů o tom, co nás hladí nejen na duši, a oblíbený ilustrátor Marek Douša k nim nakreslil trefné obrázky. Protože smyslem života je být šťastný. Bez ohledu na to, jestli někdo ohrnuje nos nad zavařováním okurek nebo našimi ponožkami v sandálech. Nakladatelská anotace.