Medový domeček - Popprová, Andrea (Mladá fronta, 2023)
Pohádkové vyprávění ze světa včel a včelařství doplňují zábavné hry a úkoly. Lukášek má pejska Žížalu a prima dědečka, který je zapálený včelař. To se chlapečkovi líbí a také by chtěl začít včelařit. Jenže to není pro malého kluka jen tak, jak říká dědeček. Jednoho dne se však Lukášek seznámí se včelkou Anežkou a ta ukáže nedočkavému malému včelaři taje včelí říše. Díky ní se dozví spoustu fascinujících informací a zažije neuvěřitelné pohádkové dobrodružství. Nakladatelská anotace. Kráceno.