Biograf láska : inspirováno písněmi Hany Zagorové - Donátová, Uljana, 1960- (Rosier, 2023)
Román o milostných peripetiích tří rozdílných kamarádek, vzniklý na základě stejnojmenného divadelního muzikálu s hity Hany Zagorové. Hana, Alča a Eva jsou nerozlučné kamarádky. Hana je svobodná matka, romantická duše, která vlastní retro kavárnu Biograf láska a DVD sbírku romantických devadesátkových filmů, v jejichž happy endy stále ještě věří. Novinářka Alča se k lásce staví poměrně cynicky a dává to svému okolí často ostře najevo. A vždy dokonale upravená Eva žije ve své zdánlivě dokonalé bublině, v manželství s úspěšným manažerem. Každá je jiná, každá se potýká s jinými životními peripetiemi, ale vše zvládají prožívat s humorem a nadhledem. Umí si ze sebe dělat legraci, dokážou jedna druhé hravě srazit z nosu růžové brýle, ale když je opravdu nejhůř, vždy stojí při sobě. Dočkají se ale té bláznivé romantické lásky, o které všechny tajně sní? Nakladatelská anotace.