Potměchuť - Frejová, Kristýna, 1971- (CPress, 2023)
Směs vzpomínek, úvah a autentických deníkových zápisků vám osvětlí proces sebepoznávání a přiblíží život ve slavné herecké rodině. Tuhle literární skládačku tvoří dílky sebe sama nahmatané ve tmě. Nakladatelská anotace. Kráceno.