100 povídek - Kolektiv autorů a autorek (E-knihy jedou, 2023)
Romantika, humor, krimi, sci-fi, fantasy nebo příběhy ze života… to a mnohem víc najdete na 1200 stranách této jedinečné povídkové sbírky, na níž se podílelo na sto autorů a autorek nakladatelství E-knihy jedou. Nakladatelství E-knihy jedou bylo založeno 15. 5. 2013 se speciálním důrazem na férové jednání a rovné dělení zisku s autory a autorkami. Po deseti letech existence má na kontě přes 1200 vydaných titulů.