Naděje v nás - Savas, Anna, 1993- (Red, 2023)
Milostný román, v němž se hlavní hrdinka Ella snaží stát spisovatelkou. Zlomené srdce a těžkosti, kterými ale náhle musí procházet, jí přivodí spisovatelský blok. Snad by jí mohl pomoci nový vztah... Když Ella zjistí, že ji její přítel podvedl, musí se najednou potýkat i s dalšími věcmi než jen se zlomeným srdcem. Ze dne na den ztratila víru v lásku a tím i část sebe. Zrovna ona, beznadějná romantička, která vždy milovala pocit zamilovanosti a jejíž velkou vášní je psaní milostných románů. Ani načasování nemohlo být horší: Aby mohla dostat stipendium pro studium kreativního psaní na Faerfaxské univerzitě, nemůže si dovolit spisovatelský blok. V této době je jí oporou její nejlepší přítel a spolubydlící. Ale Jamie má své vlastní problémy, a když se Ella ztracená mezi bolestí, svým velkým snem a touhou po lásce příliš brzy vydá na rande, prasknou mu nervy. Po divoké hádce spolu stráví noc, která je zavede daleko za hranice jejich přátelství. A pak už nic není jako dřív... Nakladatelská anotace.