Tvůrčí psaní pro děti - Bakonyi Selingerová, Ludmila, 1987- (Edika, 2023)
Příručka nápadů zaměřených na tvůrčí psaní pro děti. Díky knize si malí objevitelé zamilují český jazyk. Naučí se pozorovat a popisovat svět kolem sebe, pracovat s charaktery a emocemi. Knížka je ale vezme i na výlet do dávných časů nebo dalekých krajů. Díky koncipování knihy mohou děti pracovat samostatně, nechybí však ani pasáže pro dospělé, které umožní integrovat techniky tvůrčího psaní do školní výuky či zájmové činnosti. Nakladatelská anotace. Kráceno.