Umění politické strategie : šest vůdčích postav moderního světa - Kissinger, Henry, 1923-2023 (Obzor (Prostor), 2023)
Vlivný americký politik sleduje životní osudy, politickou dráhu a strategii šesti významných politických osobností dvacátého století. Autor sleduje jejich klíčová rozhodnutí v oblastech zahraniční i vnitřní politiky.