Mýty na talíři : proč téměř nic z toho, co se říká o jídle, není pravda - Spector, T. D. 1958- (Host, 2023)
Publikace odborníka na výživu rozebírá módní trendy ve stravování, diety, doporučení či triky a ukazuje, že za nimi často spíše než věda stojí marketing, lidové pověry nebo třeba vládní programy.