Prep. - Kennedy, Elle (Baronet, 2023)
První kniha středoškolské romance kanadské autorky. Notorický potížista a pyšná dcera ředitele na luxusní internátní škole. Jestli nějaký zmetek a hacker jako RJ Shaw někam nepatří, je to luxusní chlapecká internátní škola pro bohaté delikventy. RJ ví, že jeho pobyt v Sandoveru brzy skončí, proto nemá cenu hledat si přátele, nebo se snažit zapadnout. Když však v lese u školy potká krásnou dívku, plány na to, že se bude raději držet stranou, vezmou za své. Sloan Tresscottová s ostrým jazykem a maskou ledové princezny pro něj představuje čiré pokušení. Je tu však jeden háček. RJ se Sloane nesmí ani dotknout, protože je dcerou ředitele. Dobře, že RJ na pravidla nevěří. Sloane sice tvrdí, že na kluky letos zanevřela, ani ona však nemůže popřít, že mezi ní a RJem něco je. RJ ji chce a získá ji, i kdyby ho to mělo zabít. Pokud ho dřív nezabije její bývalý přítel. Nakladatelská anotace. Kráceno.