HIT : kompletní průvodce histaminovou intolerancí - Gibb, James L. (Vyšehrad, 2023)
Základní seznámení s málo známou, ale poměrně rozšířenou nemoci. Histaminová intolerance (HIT) postihuje mnohé z nás, i když leckdy ani nevíme, že ji máme. Příručka informuje o příčinách vzniku onemocnění i symptomech a možnostech léčby. Přináší seznam potravin s nízkým obsahem histaminu a více než 150 receptů od předkrmů až po dezerty. Nakladatelská anotace. Kráceno.