Ďáblovy dveře - Mountford, Lee (Fobos, 2023)
Hororový román, který začíná o halloweenské noci roku 1982. V Hotelu Blackwater, dříve známém jako dům Perronových, zmizelo nebo bylo brutálním způsobem zavražděno mnoho lidí. Události té noci zůstaly obestřeny tajemstvím. Až doteď... Ray a Rita Pearsonovi se společně s dcerou Chloe do hotelu přestěhují, aby pomohli s jeho renovací a slavnostním otevřením. To vše pod pozorným dohledem podivínského majitele Marcuse Blackwatera. S blížícím se otevřením hotelu se v něm začínají dít nevysvětlitelné věci. Dokonce i Rita se začíná měnit. Aniž by si to rodina uvědomovala, někdo v pozadí spřádá úplně jiné plány a Marcus Blackwater má také svůj vlastní - na němž už začal před mnoha lety pracovat jeho dědeček. Příběh vrcholí děsivým zvratem událostí, který naprosto změní vše, co jste si dosud o tomto domě dosud mysleli... stejně jako o jeho obyvatelích. Nakladatelská anotace. Kráceno.