Mé vnitřní dítě chce vraždit všímavě - Dusse, Karsten, 1973- (Host, 2023)
Pokračování vražedně zábavného krimi románu. Björn Diemel si osvojil principy všímavosti a s jejich pomocí nastolil ve svém životě nový řád. Podal výpověď v advokátní kanceláři, kde byl od rána do večera pod šíleným tlakem, a stal se z něj advokát na volné noze. Díky tomu teď tráví více času se svou dcerou a hádky s manželkou se nesou v láskyplnějším duchu než dřív. A kromě toho vede levou zadní dva mafiánské klany -- bosse jednoho klanu totiž tak trochu zabil a šéfa druhého zase drží ve sklepě mateřské školky. Ale proč si při tom všem k čertu nedokáže užívat života? Proč mu pořád tečou nervy? Má už snad toho vraždění po krk? Na správnou cestu ho přivede osobní terapeut Joschka Breitner: za všechno totiž může Björnovo vnitřní dítě! Nakladatelská anotace.