Loser - Polívka, Luboš (E-knihy jedou, 2023)
Svižně vyprávěná dekáda v životě líného, pacifistického bojovníka. Od snů k deziluzím a od raného mládí ke Kristovým létům. Psaní, chlast, drogy, sex, láska, dřina, zdravotní kolapsy, spirály společenských pastí, osamělost v davu, smrt, smíření a trocha naděje. Kniha pro všechny losery.