Jak žít déle a cítit se mladší? - Kopecky, Stephen L. (Cardio One Publishing :, 2023)
Šest kroků pro prevenci kardiovaskulárních onemocnění, rakoviny, cukrovky, Alzheimerovy choroby a dalších chorob. Tajemství dlouhého života v dobrém zdraví spočívá v šesti oblastech - stravovat se zdravě, zvýšit fyzickou aktivitu a zlepšit tak svou kondici, nastavit si správně spánkový režim, účinně se chránit před stresem a pochopit vliv alkoholu a tabáku na naše tělo - a i z malé změny udělat změnu dlouhodobou. Nakladatelská anotace. Kráceno.