Za prokletými zdmi - Blackwood, Lauren, 1987- (Host, 2022)
Gotický příběh s hororovými prvky, romantickou zápletkou a spoustou napětí, z nějž je cítit i lehká inspirace Janou Eyrovou. Andromeda se živí jako debtera -- potulná pověřenkyně církve, která provádí exorcismy a pomocí bílé magie očišťuje domy a místa od Oka zla. Když ji mladý dědic Magnus Rochester na podobnou činnost najme, bere to Andromeda jen jako další rutinní úkol. Jakmile však do nevlídného sídla uprostřed pouště dorazí, záhy si uvědomí, jak moc se mýlila. Tentokrát čelí děsivému soupeři, na kterého její schopnosti rozhodně nestačí -- a rozum jí velí, aby odtud co nejrychleji zmizela a zachránila si život. Jenže mezi ní a Magnusem brzy vznikne silné pouto. Nemůže ho jen tak opustit, i když si uvědomuje, že jí zdaleka neříká celou pravdu. Zlo za prokletými zdmi domu mezitím nebezpečně narůstá. Podaří se Andromedě zvrátit kletbu včas? Nakladatelská anotace.