Bouře v našich srdcích 1 - Naomi, Jenny (Petra Nachtmanová, 2023)
Na místo Kemalovy zesnulé manželky je násilím dosazen mladý chlapec Dominik, který svého sultána zaujal od jejich prvního setkání. Dominik se tak dostává do harému a poznává, že ho tady každý nevítá s otevřenou náručí. Nenávidí Kemala za vše, co mu způsobil, proto se mu pokouší zprotivit. Brzy však zjišťuje, že právě jeho blízkost je jediná, která ho drží v bezpečí od ostatních členů harému. Také si začíná uvědomovat, že na slovech: ‚mezi láskou a nenávistí je jen tenká hranice‘ se skrývá více pravdy, než si kdy vůbec myslel. Dovede Dominik svou zášť vůči Kemalovi přehodnotit? A co nová rodina? Zvládne se s ní vypořádat dříve, než by ho stačila připravit o rozum?