Jak mluvit s dětmi, když neposlouchají : odmlouvání, záchvaty vzteku, vzdor a další nesnáze dětství - Faber, Joanna (CPress, 2023)
Komunikační strategie účinné při řešení náročných problémů při výchově dětí. V první části vás seznámí se základními komunikačními dovednostmi, ve druhé pak naleznete odpovědi na otázky účastníků workshopů a příběhy přímo z praxe. Zahrnuty jsou i scénáře pro ty z vás, kdo čelí záludnostem výchovy mladších teenagerů a dospívajících. Nakladatelská anotace. Kráceno.