Dokonalé stopy - Fieldsová, Helen (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2023)
V odľahlom kúte Škótskej vysočiny zhorelo telo Elaine Buxtonovej. Jediné stopy, podľa ktorých môže polícia hľadanú právničku identifikovať, sú zub a zdrap zakrvavenej šatky. V tajnej miestnosti kdesi v Edinburghu medzitým skutočná Elaine Buxtonová vydesene kričí do tmy.Inšpektor Callanach zanechal sľubnú kariéru v Interpole a v Edinburghu začína od nuly. Obstojí pred novými kolegami a podarí sa mu nájsť vraha, ktorý za sebou veľmi starostlivo zahladzuje všetky stopy?