Ako urobiť z rodičov superstar - Johnson, Pete (Albatros Media Slovakia s.r.o., 2023)
Ak má byť niekto v našej rodine SLÁVNY, tak by som to mal byť JA, no nie? Napokon, to ja som dostal facku MOKROU RYBOU v Noahovom a Lilyinom ÚŽASNOM vlogu. A potom z ničoho nič odišli natáčať do AMERIKY a mňa z vlogov VYHODILI! Maddy má však GENIÁLNY plán, ako opäť oživiť moju kariéru ZABÁVAČA a pomôcť mi stať sa SUPERSTAR, no v ceste mi stojí jeden problém... MOJI RODIČIA!