Vězeňkyně - Paris, B. A. (Motto, 2023)
Anglická autorka psychologických thrillerů využívá ve svém novém románu motivy klaustrofobie a únosu, které téměř virtuózně propojuje. Amélie se o sebe vždy uměla postarat - když v šestnácti letech osiřela, vybudovala si nový život v Londýně. Tam se taky seznámila s okouzlujícím miliardářem Nedem Hawthorpem a impulzivně souhlasila s jeho nabídkou k sňatku. Ví ale, koho si vlastně vzala? To je jedna z tisíce otázek, které se jí honí hlavou, když se probudí uvězněná v temné místnosti. Jejími jedinými společníky jsou mlčenliví únosci. Pak ovšem Amelie zaslechne hlas svého manžela a najednou už si není jistá, odkud jí vlastně hrozí nebezpečí. Nakladatelská anotace.