Alea, dívka moře. - Stewner, Tanya, 1974- (Fragment, 2023)
Další díl románu o výjimečné dívce plný dobrodružství, neutuchajícího přátelství a tajemství ukrytého v hlubinách moře. Alea získala zpět své magické schopnosti a je znovu dívkou moře - má ale velké obavy o Theu. Kam ji doktor Orion odvedl? Co má v plánu a jakou zvláštní roli sehraje Tess, aby ho zastavila? Nebo je možné, že klíčem k vítězství je nový člen posádky? V moři povstává prastará síla, ale Alfa cru může najít cestu ke svým novým spojencům jen přes benátské uličky. Podaří se přátelům porazit Oriona dříve, než stihne v oceánech rozšířit virus útočící na magické bytosti? Nakladatelská anotace.