Cizinci - Castle, Mort, 1946- (Světový horor, 2021)
Do češtiny první přeložený román uznávaného amerického autora hororů. Máte rádi svého souseda? Možná má rád i on vás. Anebo si představuje, jak vám drtí lebku kamenem. A pak jsou tu Cizinci. Sousedi, kteří si nic nepředstavují. Tihle sousedi jednají. Kosti praskají a krev teče. A to je jen začátek, protože to nejhorší teprve přijde... Nakladatelská anotace. Kráceno.