Kláru si chce koupit každý - Šimanik, Heliodor (TZ-one, 2023)
Ženská vnitřní síla se hravě vyrovná té mužské, ale dokáže čelit všem nástrahám života i mladá dívka? Napínavé vyprávění na motivy skutečných lidských osudů.Příběh Kláry nás postupně zavede k mnoha traumatickým prožitkům, se kterými je v rané dospělosti konfrontována.Zdánlivě běžný život studentky se během krátké chvíle obrátí v tvrdý boj o čest, v hledání smyslu života a odpovědi na filozofické otázky kladené lidstvem od počátku jeho existence. Naše hrdinka musí čelit problémům rodinných vztahů, partnerské nevěře, znásilnění či prostituci. A díky dalším postavám, které ji v příběhu doprovází, bude výčet citlivých témat ještě delší.