Ďáblův spratek - Hohenberger, Martina (E-knihy jedou, 2023)
Čarodějka Veronika Bachová najde v relikviáři rodového sídla truhlici zabezpečenou ohnivými runami a velmi mocnými kouzly. Zevnitř se ozývají zvuky, jako by tam bylo uvězněno cosi živého. Jakmile Veronika zruší účinek run a kleteb na víku a otevře „Pandořinu skříňku“, čeká ji dobrodružství, o jakém se jí dříve ani nesnilo.