Pořiďte si druhý mozek : uspořádejte si digitální život a uvolněte místo pro svůj tvůrčí potenciál - Forte, Tiago, 1985- (Žádná velká věda, 2023)
Autor v knize radí, jak si lépe organizovat pracovní život a uvolnit tvůrčí potenciál prostřednictvím digitálního poznámkového systému.