Létající autíčko Vik - Soukupová, Kateřina, 1990- (Pointa, 2023)
Vyprávění o autíčku, které bylo ještě před nedávnem vrakem, ale díky automechanikům se zase stalo pojízdným. Není to však obyčejné autíčko, Vik má totiž také křídla.