99 kluků Micaha Summerse - Sass, Adam, 1983- (CooBoo, 2023)
Román amerického autora o pravé lásce, i o tom, že i na přátelství a lásce se musí pracovat a nečeká na nás náhodně za rohem. Micah Summers všechny kluky, kteří se mu líbí, jenom kreslí a postuje na Instagram, rande žádné. Už jich bylo 99, jeho účet je velmi populární a všichni čekají na č. 100. Když se v příměstském vlaku potká s klukem v neobvyklé bundě, je si jistý, že to je ON. Bohužel si mu ani nestihne říct o číslo, kluk vystoupí a zapomene bundu ve vlaku! Micah se ho snaží vypátrat a bundu mu vrátit. Při tom zjišťuje, že ty nejlepší vztahy nejsou pohádka, a že pravá láska na něj možná čeká blíž, než si myslí. Nakladatelská anotace.