Sériová vražda : brněnská mordparta vyšetřuje - Češka, Stanislav, 1955- (Původní česká detektivka, 2023)
Další ze série detektivních románů inspirovaných skutečnými případy. Úmrtí tří důchodců, ke kterým došlo v ročních intervalech během devadesátých let v městečku poblíž Brna, byla při původním vyšetřování vyhodnocena jako úmrtí přirozená, i když všechny okolnosti tomu zrovna nenasvědčovaly. Když se proto po několika letech dal vrah opět do díla, byl starý případ znovu otevřen, tentokrát ovšem jinými policisty. Sehraný tým brněnských kriminalistů je tentokrát postaven před obnovenou sérii vražd a hlavní vyšetřovatel se s kolegy pouští do nového pátrání. Nemilosrdnému tlaku a moderním vyšetřovacím postupům už tentokrát vrah uniknout nesmí. Nakladatelská anotace.