Filozofie a její terminologie - Dr. Volf, Jan (E-knihy jedou, 2023)
Učíte se na zkoušku z filozofie? Pak si rozhodně pořiďte tuto jedinečnou učebnici. Naleznete v ní hlavní pojmy, se kterými se setkáte při studiu filozofie, výstižně vysvětlené a seřazené do logických celků.