Biblical : metalová bible podle Roba Halforda - Halford, Rob, 1951- (Volvox Globator, 2023)
Metalové vzpomínky a názory Roba Halforda, zpěváka a frontmana slavné britské hard´n´heavy kapely Judas Priest. Rob Halford (r. 1951), fanoušky milovaná a uznávaná legenda hard rocku a heavy metalu, uspěl už se svou první autobiografickou knihou "Doznání rockera". Jeho druhý literární počin "Biblical" je rovněž plný vlastních autentických vzpomínek, nejde ale o chronologické vyprávění, nýbrž o jakýsi stylový výčet všech možných metalových pravidel, mýtů a "dogmat". Halford se jednotlivým tématům věnuje s upřímností a vtipem sobě vlastním, navíc jde o vhled člověka z nejpovolanějších. Jeho "metalová bible" budiž povinným čtením pro skalní fanoušky, ostatní čtenáře přinejmenším pobaví.