Zapomenuté vojsko : československá domobrana z Itálie a její neznámá epopej - Špánik, Jozef (Knihovna Československé obce legionářské, 2022)
Historie československé domobrany v Itálii po skončení první světové války a nasazení těchto jednotek během bojů na Slovensku v roce 1919.