Pohřbená tajemství - Castillo, Linda, 1960- (MOBA, 2023)
Další kriminální thriller z volné série případů z prostředí amišské komunity. Vyšetřovatelka Kate Burkholderová tentokrát řeší případ, který se dotýká jí osobně. Obviněným z vraždy je totiž její první láska. Před více než deseti lety beze stopy zmizel milovaný amišský biskup Ananias Stoltzfus. Když jsou objeveny kosterní pozůstatky, stává se tento případ ještě hrozivější. Do Painters Millu přijíždějí starší obyvatelé města, aby požádali o pomoc šéfku policie Kate Burkholderovou, ale ta si rychle uvědomí, že má se zločinem osobní spojitost. Pohledný amišský muž Jonas Bowman, který je z vraždy obviněn, byl totiž Kateinou první láskou. Kate je nucena čelit bolestné epizodě ze své minulosti a vydává se do pensylvánského údolí, kde se amišská kultura dramaticky liší od tradic, které zná... Nakladatelská anotace.