Analytika učení a data mining ve vzdělávání v kontextu systémů pro řízení výuky - Juhaňák, Libor, 1986- (Opera Facultatis philosophicae Universitatis Masarykianae = Spisy Filozofické fakulty Masarykovy univerzity,, 2023)
Analytika učení a data mining ve vzdělávání jsou výzkumné oblasti zaměřující se na analýzu dat, která pocházejí z různých typů online vzdělávacích systémů. Publikace nabízí základní vhled do obou oblastí včetně jejich detailního předtavení.