Nech život plynout. - Kellen, Alice, 1989- (Red, 2023)
Druhý díl milostné romance španělské autorky. Někdy stačí jen nechat život plynout a získáte všechno, co jste kdy chtěli. Už to jsou tři roky, kdy se Leah a Axel viděli naposledy. Leah stojí před dosažením svého uměleckého snu - čeká ji první výstava v australském Brisbane. Přese všechno, co se mezi nimi kdysi stalo, si Axel tuhle velkou událost nemůže nechat ujít a potřebuje u toho být. A tak se jejich cesty zase střetnou a společný příběh nabírá nový dech. Leah se musí popasovat s řadou důležitých rozhodnutí, která mohou její život změnit o sto osmdesát stupňů. Nejradši by pokračovala ve svém novém životě v Brisbane a neotvírala už dávno zavřené dveře, ale vzpomínky, které ji s Axelem od dětství spojují, jsou neposkvrněné, krásné a jedinečné. Nedají se jednoduše smazat a čím dál víc v ní začínají probouzet staré city, které považovala za dávno vyhaslé. Nakladatelská anotace. Kráceno.