Ze zahrady do kuchyně - Mrázová, Nikola, 1984- (CPress, 2023)
Kuchařka je vyjádřením přístupu ke světu, který je založen na skromnosti a soběstačnosti. Autorka žije v srdci České Kanady, kde experimentuje se zahradničením, zkouší nové druhy zeleniny a ovoce a vše pak v kuchyni zpracovává do originálních kreací. Její recepty stojí na základních, kvalitních (ideálně lokálních a sezónních) ingrediencích, k nimž je třeba přidat jen trochu té práce a času v kuchyni, aby vzniklo skvělé a zdravé jídlo. Nakladatelská anotace. Kráceno.