Zlatá horečka : Venezuela a pád civilizace - Forró, Tomáš, 1979- (Paseka, 2023)
Kapitoly sledují nejen každodenní život lidí v různých částech Venezuely, ale i vnitropolitický a hospodářský vývoj této jihoamerické země na počátku nynějšího století.