Všechny, které pohřbil - Selman, Victoria (Vendeta, 2023)
Psychologický thriller, v němž dnes již dospělá žena vzpomíná na partnera své matky, který byl usvědčen jako sériový vrah. Dvanáctiletá Sophie a její matka Amelia-Rose se přestěhují z Massachusetts do Londýna, kde se seznámí s charismatickým Mattym Melgrenem. Ten se rychle stane neodmyslitelnou součástí jejich života a malé Sophii nahradí otce. Když se však ve vztahu obou dospělých objeví problémy, začne v blízkém okolí řádit sériový vrah, který si vybírá velmi specifický typ oběti - ženy, které jako by z oka vypadly Amelii-Rose. Za tyto sériové vraždy je nakonec odsouzen Matty, ale jeho vina je nadále předmětem spekulací. Nekonečné otázky a nejistota nakonec zničí jak matku, tak dceru. Téměř o dvacet let později obdrží Sophie z věznice Battlemouth dopis, kde se dozví, že Matty umírá a chce se s ní setkat. Nakladatelská anotace. Kráceno.