Na okraji rozumu : život Kurta Gödela - Budiansky, Stephen, 1957- (Host, 2023)
Životopis jednoho z nejvlivnějších a nejzáhadnějších matematiků dvacátého století. Na okraji rozumu je portrétem geniálního a podivínského brněnského rodáka Kurta Gödela, označovaného za největšího logika od dob Aristotelových. Kniha velmi přístupně osvětluje dalekosáhlé důsledky Gödelových převratných myšlenek pro filosofii, matematiku a umělou inteligenci. Nakladatelská anotace. Kráceno.