Obraz chamtivosti - Janů, Daniel (Splendidum družstvo, 2023)
Když bylo nalezeno ženské tělo u Zahrady Čech, zdálo se, že to bude jen obyčejný případ. Jenomže podezřelý z vraždy se stal nezvěstný muž, který se ukrýval, protože našel jisté dokumenty usvědčující velkou těžební společností z úplatků. Policejní dvojice Eva Krátká a praporčík Novák se okamžitě pustila do vyšetřování.