Padesátka : čím žijí ženy v období přechodu - Kapsová, Lenka, 1971- (Host, 2023)
Kniha téměř o všem, co těší a trápí ženy kolem padesátky. Jak se v tomto věku smiřujeme s proměnou vzhledu? Co pro nás ve zralém věku znamená krása? Co s naším tělem dělá vymizení menstruačního cyklu? Jsme stejné jako naše matky? Dokážeme své dospívající děti nechat vyletět z hnízda? Jak vypadá sexuální život po padesátce? Kniha je doplněna pěti delšími rozhovory s odbornicemi, které téma zralého ženství nahlédly prostřednictvím svých oborů -- gynekologie, psychoterapie, prožitkového zpívání, víry a sociologie. Nakladatelská anotace. Kráceno.