Čarodějnická hostina : kniha kulinářské magie - Madara, Melissa Jayne (Volvox Globator, 2023)
Sbírka receptů a zasvěcených komentářů, ilustrovaná fotografiemi, vám umožní prostřednictvím jídla prozkoumat kulinářskou magii z různých aspektů. Jednotlivé kapitoly - Hostina předků se soustředí na pokrmy dle dávných čarodějnických tradic, Hvězdná hostina se týká zvěrokruhu, Nebeská hostina jsou jídla zasvěcená planetám, Hostina Země přináší sezónní vaření na oslavu slunovratů a rovnodenností a konečně Hostina kouzel rozličné elixíry a praktická kouzla. Nakladatelská anotace. Kráceno.