Kleptokracie : jak špinavé peníze ovládají svět - Burgis, Tom (Jota, 2023)
Investigativní novinář v pečlivě zpracovaném díle literatury faktu odhaluje globální kleptokracii a ukazuje, jak korumpuje svět kolem nás.