Po dešti bývá duha - Frydrychová, Vendula (Petra Nachtmanová, 2023)
Izabela se narodila jako nechtěné dítě svobodné matce, která nenaplněnou lásku řeší alkoholem. Izabela nakonec končí v dětském domově, kde se seznamuje s Danem a hodnou tetou Annou. Vzniká mezi nimi silné přátelství. Přichází první láska a posléze manželství protkané lží. Co vše skrývá její milovaný manžel? Proč neodhalila dřív Dominikovu pravou tvář? Muž Izabelu sráží na dno, ale po dešti přece bývá duha...