Český bůh : hovory o historii, víře a ateismu - Jančařík, Zdeněk, 1965- (Vyšehrad, 2023)
Rozhovor salesiána Zdeňka Jančaříka s historiky Stanislavem Balíkem a Jaroslavem Šebkem poodhaluje skrytá zákoutí českých dějin.