Poslední stín 2 - Pavelek, Jiří (E-knihy jedou, 2023)
Největší hrozba života ve vesmíru, garénové, přichází. Echion I a II už padl. Která planeta bude další? Možná samotné srdce Impéria, Selis I. Ronald Wright nalezl na planetě Ares svou minulost. Využije znalosti k záchraně lidstva? Zvládne si při tom udržet svobodu? A svůj život?