Postel bez nebes - Stuchlík, Peter (E-knihy jedou, 2023)
Už od dob Casanovy se spousta autorů vychloubá svými úspěchy u žen. Autor na to šel z druhé strany.Kniha je poskládaná z nevážných, ale i vážných příběhů, kde hlavní roli hraje, i nehraje postel. Ne jako kus nábytku, i když ten se v příbězích občas také objeví. V příbězích se neřeší, kdo s kým, ale co se nepovedlo a proč. S nadhledem a s úsměvem. Ale také i s nějakým tím poučením, pro ty, co umí číst mezi řádky. Cílem knihy je nejen pobavit, ale také ukázat, že život dovede být krásný. Záleží jen na tom, jak si ho člověk uspořádá. A že i když ho potkají různé nepříjemnosti, tak stojí za to žít a umět si ho užít.