Nekompromisní. - Brnková, Michaela (Red, 2023)
Mafiánská romance je příběhem o muži, který odcestuje na americký kontinent, aby se zde v duchu nepsaných zákonů oženil s dcerou důležitého obchodního partnera a posílil tak soudržnost a provázanost rodinných klanů. Nerovi domluvený sňatek v podstatě nevadí. Stejně si bude dál dělat, co bude chtít, a ta žena, kterou ani nezná, se s tím prostě bude muset smířit. Eileen se svým permanentním úsměvem se na takovou roli zjevně bude dokonale hodit. I pro ni jde jen o byznys, o spojení dvou spřátelených mafiánských rodin. Jenže ne všechno půjde podle plánů a na snoubence čeká spousta nemilých překvapení... Nakladatelská anotace.