Jezte opravdové jídlo : jak změnit své stravování a dosáhnout lepšího zdraví - Rios, Carlos, 1991- (Via, 2023)
Příručka shrnuje východiska realfoodingového hnutí, jež usiluje o návrat přirozeně upravených, opravdových potravin do každodenního jídelníčku.